Fastighetsbolag som har fastigheter i Hultsfred

Annons:
I Hultsfred finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hultsfred. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hultsfred. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hultsfred så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hultsfred så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hultsfred så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hultsfred. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hultsfred har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hultsfred

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hultsfred har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hultsfred. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hultsfred du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hultsfred kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hultsfred om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hultsfred. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hultsfred som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.

Fastighetsbyrån
Bryggerig. 1
577 30 HULTSFRED


Hultsfreds Bostäder
N. Oskarsg. 103
577 39 Hultsfred


Hultsfreds Kommunala Industri AB
St. Torget 5
577 30 HULTSFRED


Sv Kommunaltjänstemannaförb. Avd 195, Hultsfred
0495 - 24 15 53


Annons:

Fastighetsägare i Hultsfred

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hultsfred. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hultsfred från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hultsfred som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hultsfred.

Fastighetsmäklare i Hultsfred

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hultsfred så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hultsfred från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hultsfred riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hultsfred

Hultsfred är en tätort och centralort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Hultsfred har drabbats hårt av nedläggningar, batterifabriken Varta (f.d. Noak), Hultsfredshus och nu senast Finndomos hustillverkning. Swedwood (Ikea) är det största företaget i kommunen. I övrigt är det mest små företag med olika branschinriktningar.

Yta: 609,17 hektar
Invånare: 5143, år 2010

Här finns mer information om staden Hultsfred.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.