Fastighetsbolag som har fastigheter i Högsby

Annons:
I Högsby finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Högsby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Högsby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Högsby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Högsby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Högsby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Högsby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Högsby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Högsby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Högsby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Högsby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Högsby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Högsby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Högsby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Högsby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Högsby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Skobes Bil
Verkstadsg. 5Hallakulle Samfällighetsförening
RättarevKyrka o. Kyrkogård
Kyrkog


Condylen AB
Fraktv. 15
579 32 Högsby


Elmborgs Tandvård AB
Fraktv. 15
579 32 Högsby


H-F Print HB
Kyrkog. 32
579 33 HÖGSBY


Högsby Bostads AB
Storg. 17
579 30 Högsby


Idépro AB
Storg. 61
579 30 Högsby


Mäklarfirman Ahlqvist
Järnvägsg. 35
579 30 Högsby


Rhm Fastigheter AB
Bruksv. 46
579 32 Högsby

Annons:

Fastighetsägare i Högsby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Högsby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Högsby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Högsby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Högsby.

Fastighetsmäklare i Högsby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Högsby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Högsby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Högsby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Högsby

Högsby är en tätort i Småland och centralort i Högsby kommun, Kalmar län, kyrkby i Högsby socken. Genom sitt läge vid Emån drabbas byn regelbundet av översvämningar trots att hela ån är invallad. Framförallt brukar många villakällare som ligger nära ån vara drabbade under våren.

Yta: 264,68 hektar
Invånare: 1881, år 2010

Här finns mer information om staden Högsby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.