Fastighetsbolag som har fastigheter i Hjorted

Annons:
I Hjorted finns det 2 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hjorted. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hjorted. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hjorted så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hjorted så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hjorted så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hjorted. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hjorted har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hjorted

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hjorted har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hjorted. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hjorted du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hjorted kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hjorted om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hjorted. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hjorted som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.

Tryggbo AB
Oskarshamnsv. 4
590 91 Hjorted


Västerviks Bostads AB
Oskarshamnsv. 10
590 91 Hjorted

Annons:

Fastighetsägare i Hjorted

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hjorted. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hjorted från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hjorted som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hjorted.

Fastighetsmäklare i Hjorted

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hjorted så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hjorted från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hjorted riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hjorted

Hjorted är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län och kyrkby i Hjorteds socken. Hjorted ligger vid den väg som en gång var riksväg 4, vid sjön Hjorten. Vid ett smalt sund anlades en bro här redan på medeltiden och ett litet kyrksamhälle växte upp norr om bron.

Yta: 60,05 hektar
Invånare: 323, år 2010

Här finns mer information om staden Hjorted.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.