Fastighetsbolag som har fastigheter i Gunnebo

Annons:
I Gunnebo finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Gunnebo. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Gunnebo. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Gunnebo så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Gunnebo så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Gunnebo så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Gunnebo. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Gunnebo har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Gunnebo

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Gunnebo har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Gunnebo. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Gunnebo du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Gunnebo kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Gunnebo om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Gunnebo. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Gunnebo som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Grönitz Förvaltnings AB
Pionjärv. 8


Aspiro Ekonomi AB
Bruksv. 13 B
590 93 Gunnebo


Bengt-Åke Holmström
Bruksv. 13 B
590 93 Gunnebo


Dalringen Förvaltning AB
Dalsv. 28
590 93 Gunnebo


Eriksson, Stig Helge Mattias
Västrum Hultö 1
590 93 Gunnebo


Fyrleden AB
Skaftet Sjögårda 1
590 93 Gunnebo


Mossberg, Irene Eva-Karin
Rössle Kallernäs Gård
590 93 Gunnebo


Västerviks Bostads AB
Veterang. 1
590 93 Gunnebo

Annons:

Fastighetsägare i Gunnebo

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Gunnebo. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Gunnebo från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Gunnebo som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Gunnebo.

Fastighetsmäklare i Gunnebo

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Gunnebo så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Gunnebo från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Gunnebo riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Gunnebo

Gunnebo är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län belägen ca 12 km sydväst om centralorten Västervik, vid Verkebäcksviken. Gunnebo är känt för sin tillverkning av bl.a. stängsel (gunnebostängsel) och spik.

Yta: 148,62 hektar
Invånare: 938, år 2010

Här finns mer information om staden Gunnebo.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.