Fastighetsbolag som har fastigheter i Grönskåra

Annons:
I Grönskåra finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Grönskåra. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Grönskåra. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Grönskåra så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Grönskåra så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Grönskåra så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Grönskåra. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Grönskåra har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Grönskåra

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Grönskåra har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Grönskåra. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Grönskåra du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Grönskåra kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Grönskåra om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Grönskåra. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Grönskåra som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Jonsson, Bengt
Klo 102


Seligson Fastigheter
Kronobergsv. 3
579 93 Grönskåra


Stenbrohults Samfällighetsförening
Stenbrohult 4
579 93 Grönskåra

Annons:

Fastighetsägare i Grönskåra

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Grönskåra. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Grönskåra från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Grönskåra som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Grönskåra.

Fastighetsmäklare i Grönskåra

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Grönskåra så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Grönskåra från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Grönskåra riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Grönskåra

Grönskåra är en småort i Fagerhults socken i Högsby kommun, belägen vid Badebodaån, omkring 20 kilometer sydväst om Högsby. I Grönskåra korsas länsvägarna 125 och H 655 (gamla riksväg 23). Mellan 1913 och 1963 var Grönskåra station på järnvägen mellan Mönsterås och Fagerhult (Mönsterås Järnväg)

Yta: 29 hektar
Invånare: 95, år 2010

Här finns mer information om staden Grönskåra.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.