Fastighetsbolag som har fastigheter i Gamleby

Annons:
I Gamleby finns det 19 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Gamleby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Gamleby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Gamleby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Gamleby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Gamleby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Gamleby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Gamleby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Gamleby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Gamleby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Gamleby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Gamleby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Gamleby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Gamleby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Gamleby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Gamleby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Svensson, Sven Olof Magni
GunnerstadVästerviks Bostads AB
Västerviksv. 10Krejstad-Torps Samfällighetsförening
EkvHorsö Vägsamfällighet
Bondev. 2 EJt Service
Rågv. 4Rummelsrums Gård
Rummelsrum 4Vastesson, Magnus
LillaRidterapi I Rumma AB
RummaFastighetsbolaget Mek & Maskin Gamleby AB
Vallåkrag


Boda-Löckerums Samfällighetsförening
Djupedal
594 92 Gamleby


Galleria Trekanten AB
Torget 2
594 32 Gamleby


Gamleby Fastigheter AB
Södra v. 1
594 30 Gamleby


Josua Kristna Center
Järnvägsg. 10
594 30 Gamleby


Lofta Handelshus AB
Lofta G. Kommunalhuset
594 93 GAMLEBY


Ltpr Fastigheter AB
L. Oxebo 6
594 91 GAMLEBY


Studio 84
Brog. 3
594 32 Gamleby


Svensk Fastighetsförmedling
Karl-erik Månssons Torg 1 E
594 31 GAMLEBY


Therminalia Fastighetsförvaltning
Fårö Ateljé
594 93 GAMLEBY


Vega Bostäder
Hamng. 11
594 32 Gamleby

Annons:

Fastighetsägare i Gamleby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Gamleby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Gamleby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Gamleby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Gamleby.

Fastighetsmäklare i Gamleby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Gamleby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Gamleby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Gamleby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Gamleby

Gamleby är den näst största tätorten i Västerviks kommun och kyrkbyn i Gamleby socken i Kalmar län. Namnet betyder "den gamla staden" och syftar på att orten ligger på den plats där Västerviks stad ursprungligen låg, fram till 1433.

Yta: 317,87 hektar
Invånare: 2775, år 2010

Här finns mer information om staden Gamleby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.