Fastighetsbolag som har fastigheter i Figeholm

Annons:
I Figeholm finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Figeholm. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Figeholm. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Figeholm så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Figeholm så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Figeholm så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Figeholm. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Figeholm har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Figeholm

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Figeholm har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Figeholm. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Figeholm du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Figeholm kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Figeholm om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Figeholm. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Figeholm som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Figeholms Fastighets AB
Allég. 21Figeholms Marin O Skoter
SkepparegFigeholms Consulting AB
Marknadsg. 5Uthammarsudd Samfällighetsförening
SegelvFårbo Logistikcenter AB
Ankarv. 11Prosimba Invest, AB
Ankarv. 11Skanzberg Invest AB
Ankarv


3d-Integration 3di AB
Utlångö
572 95 FIGEHOLM


Figeholms El & Fastighetsservice AB
Mickelg. 8
572 95 FIGEHOLM


Hultsfred Träförädling AB
Älmekärr 1
572 95 FIGEHOLM


Lagerlokaler I Figeholm
Skeppareg. 14
572 75 FIGEHOLM


Multiteknik Anders Svensson
Allég. 19
572 75 FIGEHOLM

Annons:

Fastighetsägare i Figeholm

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Figeholm. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Figeholm från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Figeholm som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Figeholm.

Fastighetsmäklare i Figeholm

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Figeholm så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Figeholm från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Figeholm riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Figeholm

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Yta: 85,36 hektar
Invånare: 734, år 2010

Här finns mer information om staden Figeholm.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.