Fastighetsbolag som har fastigheter i Färjestaden

Annons:
I Färjestaden finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Färjestaden. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Färjestaden. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Färjestaden så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Färjestaden så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Färjestaden så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Färjestaden. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Färjestaden har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Färjestaden

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Färjestaden har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Färjestaden. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Färjestaden du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Färjestaden kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Färjestaden om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Färjestaden. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Färjestaden som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Björkedals Bygg & Alltjänst AB
Möllstorpsg. 65Färjestaden Mark AB
AlgutsrumBengt Sigvard Lars-Ove Karlsson
TörnbottenPeken Invest AB
Kaptensg


Andreas Ross
Möllstorpsg. 46
386 31 Färjestaden


Freddes Aktier AB
St. Hult 210
386 90 FÄRJESTADEN


Gillis Fastigheter AB
Algutsrum 182
386 90 FÄRJESTADEN


Lks Promotion AB
Industrig. 4
386 32 FÄRJESTADEN


Mara Fastigheter AB
Björnhovda 120
386 35 Färjestaden


Maskingruppen AB
Storg. 125
386 30 FÄRJESTADEN


Olle Malmgren AB
Rökgatan
386 32 FÄRJESTADEN


Sandens Samfällighetsförening
Sandens v. 27
386 95 Färjestaden


Skötselbolaget AB
Industrig. 1
386 32 FÄRJESTADEN


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 1 Ölands Köpstad
386 31 Färjestaden


Talluddens Stugor & Camping
Runsbäcksv. 2
386 34 FÄRJESTADEN


Tjugo 3 I Färjestaden HB
Möllstorpsg. 11
386 31 Färjestaden


Ziwa Trading AB
Rökg. 4
386 32 FÄRJESTADEN


Öländska Familjehus AB
Nybrov. 19
386 34 FÄRJESTADEN

Annons:

Fastighetsägare i Färjestaden

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Färjestaden. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Färjestaden från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Färjestaden som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Färjestaden.

Fastighetsmäklare i Färjestaden

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Färjestaden så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Färjestaden från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Färjestaden riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Färjestaden

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånare: 5018, år 2010

Här finns mer information om staden Färjestaden.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.