Fastighetsbolag som har fastigheter i Fagerhult

Annons:
I Fagerhult finns det 1 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Fagerhult. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Fagerhult. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Fagerhult så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Fagerhult så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Fagerhult så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Fagerhult. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Fagerhult har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Fagerhult

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Fagerhult har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Fagerhult. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Fagerhult du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Fagerhult kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Fagerhult om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Fagerhult. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Fagerhult som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.

Fastighetsaktiebolaget Hyltan
Träthult 104
570 72 FAGERHULT

Annons:

Fastighetsägare i Fagerhult

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Fagerhult. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Fagerhult från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Fagerhult som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Fagerhult.

Fastighetsmäklare i Fagerhult

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Fagerhult så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Fagerhult från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Fagerhult riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Fagerhult

Fagerhult är en tätort i Habo kommun i Jönköpings län, belägen ca 11 km norr om centralorten Habo, vid länsväg 195. I Fagerhult finns kommunens största företag, AB Fagerhult, som sysslar med belysningsarmatur och vårdrumspaneler och har cirka 2000 anställda i koncernen.

Yta: 76,42 hektar
Invånare: 316, år 2010

Här finns mer information om staden Fagerhult.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.