Fastighetsbolag som har fastigheter i Eriksmåla

Annons:
I Eriksmåla finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Eriksmåla. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Eriksmåla. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Eriksmåla så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Eriksmåla så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Eriksmåla så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Eriksmåla. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Eriksmåla har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Eriksmåla

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Eriksmåla har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Eriksmåla. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Eriksmåla du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Eriksmåla kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Eriksmåla om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Eriksmåla. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Eriksmåla som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Åfors Folkets husförening
Glasbruksv


Algutsboda Enskilda Vägar
Ö. Stamphult
361 94 ERIKSMÅLA


Stamphults Vägsamfällighetsförening
N. Stamphult
361 94 ERIKSMÅLA


Svetsia
Spritsmåla 120
361 94 ERIKSMÅLA


Witchcraft i Nättraby
Kårahult 416
361 94 ERIKSMÅLA

Annons:

Fastighetsägare i Eriksmåla

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Eriksmåla. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Eriksmåla från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Eriksmåla som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Eriksmåla.

Fastighetsmäklare i Eriksmåla

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Eriksmåla så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Eriksmåla från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Eriksmåla riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Eriksmåla

Eriksmåla är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län, belägen vid korsningen av Riksväg 25 och Riksväg 28 i Algutsboda socken. SCB avgränsning av tätorten omfattar förutom bebyggelse i Eriksmåla även bebyggelsen i grannorten Åfors. Här finns ett känd marknadsplats som Vilhelm Moberg omtalade i några av sina böcker.

Yta: 93,86 hektar
Invånare: 231, år 2010

Här finns mer information om staden Eriksmåla.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.