Fastighetsbolag som har fastigheter i Emmaboda

Annons:
I Emmaboda finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Emmaboda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Emmaboda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Emmaboda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Emmaboda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Emmaboda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Emmaboda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Emmaboda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Emmaboda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Emmaboda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Emmaboda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Emmaboda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Emmaboda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Emmaboda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Emmaboda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Emmaboda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Emmaboda Möbelhus AB
0471 - 136 40


Emmaboda Fastighetsförmedling AB
Bjurbäcksg. 36
361 33 Emmaboda


Fastighetsförmedling Erling Karlsson
Konsulg. 3
361 30 EMMABODA


Niklassons Fastigheter I Vissefjärda AB
Smedjeg. 6
361 31 Emmaboda


PROGERIA AB
Hantverkareg. 13
361 30 EMMABODA


Rock N Rocks
Pilg. 5
361 30 EMMABODA


Strehög AB
Södra v. 41
361 31 Emmaboda


Södra Vägen 41 I Emmaboda AB
Södra v. 41
361 31 Emmaboda

Annons:

Fastighetsägare i Emmaboda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Emmaboda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Emmaboda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Emmaboda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Emmaboda.

Fastighetsmäklare i Emmaboda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Emmaboda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Emmaboda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Emmaboda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Emmaboda

Emmaboda är en tätort och centralort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Emmaboda ligger mitt i trestadsregionen Växjö, Kalmar och Karlskrona. 57 kilometer från alla dessa orter uppstod järnvägsknuten Emmaboda när de järnvägar byggdes som i dag utgör delar av Kust till kust-banan.

Yta: 591,36 hektar
Invånare: 4824, år 2010

Här finns mer information om staden Emmaboda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.