Fastighetsbolag som har fastigheter i Edsbruk

Annons:
I Edsbruk finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Edsbruk. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Edsbruk. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Edsbruk så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Edsbruk så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Edsbruk så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Edsbruk. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Edsbruk har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Edsbruk

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Edsbruk har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Edsbruk. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Edsbruk du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Edsbruk kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Edsbruk om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Edsbruk. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Edsbruk som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Eds Bruk Egendomar AB
Edecta AB
Stensnäs


Djursnäs-Träthult Vägsamfällighet
Träthult
590 98 EDSBRUK


Eds Bruk Herrgård AB
Edsbruk-Loftahammar
Rävkulleg. 2
590 98 EDSBRUK


Fastighetsmäklarna Magnus Edmark AB
Postbacken 4
590 98 EDSBRUK


Trollebo Träkonst
Djursnäs Törnrosstigen 115
590 98 EDSBRUK

Annons:

Fastighetsägare i Edsbruk

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Edsbruk. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Edsbruk från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Edsbruk som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Edsbruk.

Fastighetsmäklare i Edsbruk

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Edsbruk så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Edsbruk från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Edsbruk riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Edsbruk

Edsbruk är en tätort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Västra Eds socken i Kalmar län. I Edsbruk finns Västra Eds kyrka, en mataffär, förskolan Rävkullen samt låg- och mellanstadieskolan Ringeltaubska skolan.

Yta: 71,61 hektar
Invånare: 300, år 2010

Här finns mer information om staden Edsbruk.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.