Fastighetsbolag som har fastigheter i Degerhamn

Annons:
I Degerhamn finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Degerhamn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Degerhamn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Degerhamn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Degerhamn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Degerhamn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Degerhamn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Degerhamn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Degerhamn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Degerhamn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Degerhamn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Degerhamn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Degerhamn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Degerhamn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Degerhamn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Degerhamn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Brukshotellet i Degerhamn AB
Degerhamnsv. 23Rozitas Hus AB
Grönhögen


Bygget Övra Segerstad
Övra Segerstad 107
386 64 Degerhamn


Filadelfiaförsamlingen I Ventlinge
Grönhögen 129
386 63 DEGERHAMN


Folkets Hus, Föreningen
Nedre Sjöhagsv. 1
386 63 DEGERHAMN


Gammalsby 29:4
Gammalsby 114
386 64 Degerhamn


Johansson, Bengt Paul Sigfrid
Gammalsby 120
386 64 Degerhamn


Perssons Hustjänster
Albrunna 131
386 63 DEGERHAMN


Södra Bruket
Södra bruket 2308
386 63 DEGERHAMN


Teddy Gustafsson
Össby 409
386 64 Degerhamn


Ventlinge Byggnadsförening Ek för
Badv. 3
386 63 DEGERHAMN

Annons:

Fastighetsägare i Degerhamn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Degerhamn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Degerhamn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Degerhamn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Degerhamn.

Fastighetsmäklare i Degerhamn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Degerhamn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Degerhamn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Degerhamn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Degerhamn

Degerhamn är en tätort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland, med ett vägavstånd på drygt 20 km från centralorten Mörbylånga i sydlig riktning. Kyrkbyn Södra Möckleby utgör en del av tätorten.

Yta: 103,20 hektar
Invånare: 331, år 2010

Här finns mer information om staden Degerhamn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.