Fastighetsbolag som har fastigheter i Broakulla

Annons:
I Broakulla finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Broakulla. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Broakulla. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Broakulla så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Broakulla så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Broakulla så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Broakulla. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Broakulla har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Broakulla

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Broakulla har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Broakulla. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Broakulla du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Broakulla kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Broakulla om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Broakulla. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Broakulla som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Tingverken Fastighet AB
KvarnvLånglycke 1:46
V. Borstatorp 117


Embo Fastighets AB
0471 - 483 80Pm Sund Förvaltning AB
Landsv. 10
361 53 BROAKULLA

Annons:

Fastighetsägare i Broakulla

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Broakulla. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Broakulla från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Broakulla som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Broakulla.

Fastighetsmäklare i Broakulla

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Broakulla så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Broakulla från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Broakulla riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Broakulla

Johansfors är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Samhället byggdes upp runt glasbruket med samma namn. Det finns även ett sågverk och en plastindustri. Fotbollsspelarna, tillika bröderna, David, Viktor och Rasmus Elm kommer från Johansfors. Postortens namn är Broakulla.

Yta: 113,70 hektar
Invånare: 409, år 2010

Här finns mer information om staden Broakulla.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.