Fastighetsbolag som har fastigheter i Borgholm

Annons:
I Borgholm finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Borgholm. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Borgholm. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Borgholm så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Borgholm så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Borgholm så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Borgholm. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Borgholm har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Borgholm

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Borgholm har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Borgholm. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Borgholm du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Borgholm kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Borgholm om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Borgholm. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Borgholm som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Svensk Fastighetsförmedling
V. Kyrkog. 20 B


AB Ök Fastigheter I Borgholm
Per Lindströms v. 1
387 35 Borgholm


Borgholm Energi Elnät AB
Badhusg. 4
387 32 BORGHOLM


Borgholmsfastigheter AB
Vetev. 9
387 36 BORGHOLM


Fastighetsbyrån
Köpmang. 15
387 31 Borgholm


Gamla Televerket Bed & Breakfast Vin & Mat
V. Kyrkog. 20
387 31 Borgholm


Hasses Motor
Långlötsmosse 5
387 93 Borgholm


Huset Sverige 5
Sandg. 2
387 31 Borgholm


Kågö Fastigheter På Öland AB
Slottsg. 32
387 32 BORGHOLM


Svensk Fastighetsförmedling
V. Kyrkog. 20
387 31 Borgholm


Ölandsmäklaren AB
Storg. 18
387 31 Borgholm

Annons:

Fastighetsägare i Borgholm

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Borgholm. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Borgholm från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Borgholm som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Borgholm.

Fastighetsmäklare i Borgholm

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Borgholm så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Borgholm från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Borgholm riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Borgholm

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånare: 3071, år 2010

Här finns mer information om staden Borgholm.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.