Fastighetsbolag som har fastigheter i Bergkvara

Annons:
I Bergkvara finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bergkvara. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bergkvara. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bergkvara så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bergkvara så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bergkvara så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bergkvara. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bergkvara har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bergkvara

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bergkvara har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bergkvara. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bergkvara du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bergkvara kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bergkvara om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bergkvara. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bergkvara som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


AFAB
StorgSesimbra AB
Skällenäs 119Södra Kärr Gård
SHeadshape
Kungsv. 27


Bergkvara Event AB
Bernhard Andersson, AB
Grämkulla 526
385 98 Bergkvara


Grämekulla-Grisbäck Samfällighetsförening
Jungmansg. 5
385 40 BERGKVARA


Handelshuset i Bergkvara AB
Dalskärsv. 1 A
385 40 BERGKVARA


Jff Fastigheter, AB
Storg. 45
385 40 BERGKVARA


Lindbergs Fastigheter i Bergkvara AB
Storg. 83
385 40 BERGKVARA

Annons:

Fastighetsägare i Bergkvara

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bergkvara. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bergkvara från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bergkvara som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bergkvara.

Fastighetsmäklare i Bergkvara

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bergkvara så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bergkvara från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bergkvara riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bergkvara

Bergkvara är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. I Bergkvara ingår också Dalskär, en tidigare historisk varvsplats med gästhamn, badplats och camping. Ute i Kalmarsund någon sjömil utanför Bergkvara finns den genom TV numera riksbekanta fyrplatsen Garpen.

Yta: 152,00 hektar
Invånare: 940, år 2010

Här finns mer information om staden Bergkvara.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.