Fastighetsbolag som har fastigheter i Ankarsrum

Annons:
I Ankarsrum finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ankarsrum. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ankarsrum. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ankarsrum så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ankarsrum så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ankarsrum så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ankarsrum. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ankarsrum har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ankarsrum

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ankarsrum har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ankarsrum. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ankarsrum du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ankarsrum kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ankarsrum om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ankarsrum. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ankarsrum som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Wirums Fastighets AB
SäterivStjärnbad Allservice AB
Ankarsrum GustavsbergLocknevi-Hökhult 1:6-1:10
Hökhult 109Niri Fastighetsförvaltning AB
Ut


Act M&B AB
Hasselv. 2
593 70 Ankarsrum


Axgölens Samfällighetsförening
Kungsv. 39
593 70 Ankarsrum


Berggrens Allmaterial AB
Kammartorpsv. 6
593 71 ANKARSRUM


Björns Allfix
Ankarforsv. 2
593 70 Ankarsrum


Carebo Vimmerby AB
Ut-rumhult 1
593 71 ANKARSRUM


Ekenäsets Samfällighetsförening
Ytterbo 148
593 71 ANKARSRUM


GRANVÄGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
Granv. 5 E
593 70 Ankarsrum


Norrhults Bygg o Industrimontage
Norrhult 4
593 71 ANKARSRUM


Norrhults Häst & Natur
Norrhult 5
593 71 ANKARSRUM


Rallarebergets Samfällighetsförening
Spiksmedsv. 31
593 70 Ankarsrum


Rodina Fastigheter AB
Ut-rumhult 1
593 71 ANKARSRUM


Sports Unique I Ankarsrum AB
De Marés v. 10
593 70 Ankarsrum


Västerviks Bostads AB
Skolv. 5
590 90 ANKARSRUM


Östman, Jonas
Jonas Spånbergs v. 25
593 70 Ankarsrum

Annons:

Fastighetsägare i Ankarsrum

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ankarsrum. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ankarsrum från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ankarsrum som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ankarsrum.

Fastighetsmäklare i Ankarsrum

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ankarsrum så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ankarsrum från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ankarsrum riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ankarsrum

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånare: 1254, år 2010

Här finns mer information om staden Ankarsrum.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.