Fastighetsbolag som har fastigheter i Ålem

Annons:
I Ålem finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ålem. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ålem. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ålem så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ålem så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ålem så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ålem. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ålem har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ålem

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ålem har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ålem. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ålem du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ålem kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ålem om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ålem. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ålem som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Drängabryggans Samfällighetsförening
Åvallsv. 5Ottosson, Åsa
SCasator Care AB
Häradsv. 28St1 Fastigheter AB
Häradsv. 28


Företagarna i Ålem
Njutemåla 412
384 92 ålem


Kalmarsundhus International AB
S. Korpemåla 805
384 92 ålem


Nateviks Fastigheter AB
N. Korpemåla 601
384 92 ålem


Tj industriservice AB
Alsteråv. 53
384 40 ÅLEM


Ålems Västra Vägsamfällighet
Gunnarsmåla 115
384 40 ÅLEM

Annons:

Fastighetsägare i Ålem

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ålem. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ålem från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ålem som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ålem.

Fastighetsmäklare i Ålem

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ålem så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ålem från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ålem riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ålem

Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Yta: 115,43 hektar
Invånare: 803, år 2010

Här finns mer information om staden Ålem.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.