Fastighetsbolag som har fastigheter i Värnamo

Annons:
I Värnamo finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Värnamo. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Värnamo. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Värnamo så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Värnamo så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Värnamo så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Värnamo. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Värnamo har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Värnamo

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Värnamo har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Värnamo. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Värnamo du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Värnamo kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Värnamo om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Värnamo. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Värnamo som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.


Liljedahls Fastigheter Nr 1 KB
0370 - 69 38 82


Aktiv Bemanning i Småland AB
Repslagarev. 8
331 53 VÄRNAMO


Hem & Co Fastighetsbyrå
Storgatsbacken 21 C
331 30 Värnamo


Hotel Vidöstern
Refugen 1
331 44 VÄRNAMO


Milles Fastigheter AB
Värnamo
331 35 VÄRNAMO


Mäklarhuset
Storgatsbacken 10
331 30 Värnamo


Nivika Fastigheter AB
Värnanäs Bygget
331 93 VÄRNAMO


Peab
Jönköpingsv. 107 A
331 34 Värnamo


Sandahlsbolagen Sweden AB
Speditörv. 1
331 53 VÄRNAMO


Värderingsmännen J & P AB
Växjöv. 2 A
331 32 Värnamo

Annons:

Fastighetsägare i Värnamo

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Värnamo. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Värnamo från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Värnamo som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Värnamo.

Fastighetsmäklare i Värnamo

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Värnamo så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Värnamo från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Värnamo riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Värnamo

Värnamo är en tätort och centralort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Värnamo är beläget vid Lagan, en bit ifrån dess mynning i sjön Vidöstern. Namnet Värnamo kommer av värn, i ett gammalt ord med betydelsen hägnad. Näringslivet har till stor del präglats av möbelindustrin, med fler än 30 möbelfabriker mellan 1890 och 1960.

Yta: 1 217,24 hektar
Invånare: 18696, år 2010

Här finns mer information om staden Värnamo.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.