Fastighetsbolag som har fastigheter i Tranås

Annons:
I Tranås finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tranås. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tranås. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tranås så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tranås så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tranås så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tranås. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tranås har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tranås

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tranås har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tranås. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tranås du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tranås kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tranås om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tranås. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tranås som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.

ABH-Konsult
Segelbåtsv. 24
573 93 TRANÅS


Byggombutiken Nordsjö Idé & Design
Norrabyv. 2
573 43 Tranås


Gamla Tranås AB
Norrabyv. 2
573 43 Tranås


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 30
573 32 Tranås


Norelius Fastigheter
Hagadalsg. 4
573 40 TRANÅS


Norelius Fastighetsförvaltning , LN Fastigheter AB
Storg. 13
573 32 Tranås


Samson Fastigheter
Plöjarg. 1
573 38 Tranås


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 43
573 32 Tranås


TRABO Fastigheter AB
Vasag. 13
573 31 TRANÅS


Tranåsbostäder, AB
Piratens g. 1
573 31 TRANÅS


Trehörna Fastigheter AB
SÖDERGÅRDEN HÅLAN
573 99 TRANÅS

Annons:

Fastighetsägare i Tranås

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tranås. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tranås från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tranås som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tranås.

Fastighetsmäklare i Tranås

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tranås så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tranås från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tranås riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tranås

Tranås är en tätort och centralort i Tranås kommun i Jönköpings län. Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland. I närheten av den går Södra stambanan och Riksväg 32. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster; särskilt omnämns laxfisket vid Tranås kvarn.

Yta: 1 055,66 hektar
Invånare: 14197, år 2010

Här finns mer information om staden Tranås.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.