Fastighetsbolag som har fastigheter i Tenhult

Annons:
I Tenhult finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tenhult. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tenhult. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tenhult så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tenhult så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tenhult så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tenhult. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tenhult har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tenhult

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tenhult har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tenhult. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tenhult du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tenhult kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tenhult om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tenhult. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tenhult som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.


Kniphammar AB
UlvsnäsBjarne Kardell
Ljungarpsv. 16Tenhults Vägförening
Karlav. 110Kabe Fastighet I Malmö AB
Tenhults Skid- Och Orienteringsklubb
Högalundsv. 20Nils Ragnar Henrik Fransson
Målen 89


Alvarssons Entreprenad HB, H
Ängsv. 14
560 29 Tenhult


Fastighets AB Tamarol
Klevav. 3 B
560 30 Tenhult


Fm Allservice AB
Bogla 8
560 29 Tenhult


Investverket AB
Kabe Hus AB
070 - 577 07 87Lennart Erik Rosenberg
Centrumv. 4
560 29 Tenhult


Montage Och Mekanik Ajw Förvaltning AB
Montage Och Mekanik Fastighetsförvaltning I Tenh
Metallv. 4
560 31 TENHULT


Oves Bil, Ove Hansson
Centrumv. 11
560 29 Tenhult


Oxelqvist Bostadsförvaltning Och Service
Norrängsv. 6
560 31 TENHULT


Scanbo Fastighets AB
Fagerslätt 17
560 31 TENHULT


Öggestorp Förvaltning AB
Öggestorp
560 30 Tenhult

Annons:

Fastighetsägare i Tenhult

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tenhult. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tenhult från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tenhult som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tenhult.

Fastighetsmäklare i Tenhult

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tenhult så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tenhult från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tenhult riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tenhult

Tenhult är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län. Tenhult går under smeknamnet "husvagnsmecka". En av de största husvagnsfabrikerna i Sverige, KABE AB, ligger i Tenhult, och där finns också företaget Hobby som säljer husvagnar (samt att det i grannsamhället Öggestorp finns Öggestorps husvagnar).

Yta: 240,96 hektar
Invånare: 2977, år 2010

Här finns mer information om staden Tenhult.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.