Fastighetsbolag som har fastigheter i Sommen

Annons:
I Sommen finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sommen. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sommen. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sommen så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sommen så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sommen så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sommen. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sommen har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sommen

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sommen har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sommen. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sommen du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sommen kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sommen om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sommen. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sommen som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.


Kj:Sons AB
Mossebog


Anders Murare
Lugnav. 2
573 61 SOMMEN


Jocke Sport i Tranås AB
Ångbåtsv. 6
573 61 SOMMEN


Sommens Byggnadsförening Upa
Kungsv. 79
573 61 SOMMEN

Annons:

Fastighetsägare i Sommen

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sommen. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sommen från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sommen som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sommen.

Fastighetsmäklare i Sommen

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sommen så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sommen från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sommen riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sommen

Sommen är en tätort i Tranås kommun i Jönköpings län. Ursprungligen ett stationssamhälle. I Sommen finns två betydande industrier, Tranåslist AB som tillverkar ramlist, och Arona AB som tillverkar hundfoder.

Yta: 129,05 hektar
Invånare: 772, år 2010

Här finns mer information om staden Sommen.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.