Fastighetsbolag som har fastigheter i Sävsjö

Annons:
I Sävsjö finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sävsjö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sävsjö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sävsjö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sävsjö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sävsjö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sävsjö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sävsjö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sävsjö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sävsjö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sävsjö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sävsjö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sävsjö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sävsjö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sävsjö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sävsjö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.


AB Sävsjö IndustribyggnaderAndol Bostad AB
Ö. Järnvägsg. 14 A
576 31 Sävsjö


Boströms Ljud & Ljus I Sävsjö AB
Djurgårdsg. 13
576 32 SÄVSJÖ


Ragnar Hellquist
Hjärtlanda Norsborg 1
576 92 SÄVSJÖ


Smålandslägenheter AB
Terrassg. 2
576 36 SÄVSJÖ


Sävebo AB
Köpmang. 4
576 35 Sävsjö

Annons:

Fastighetsägare i Sävsjö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sävsjö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sävsjö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sävsjö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sävsjö.

Fastighetsmäklare i Sävsjö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sävsjö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sävsjö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sävsjö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sävsjö

Sävsjö är en tätort på Småländska höglandet och centralort i Sävsjö kommun, Jönköpings län. Strax utanför Sävsjö ligger Götalands högsta punkt Tomtabacken som når en höjd på 377 meter över havet. Sävsjös höga och centrala läge gjorde att Sävsjö tidigt efter järnvägens tillkomst på 1860-talet blev viktigt som bland annat handelsplats..

Yta: 439,20 hektar
Invånare: 5122, år 2010

Här finns mer information om staden Sävsjö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.