Fastighetsbolag som har fastigheter i Reftele

Annons:
I Reftele finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Reftele. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Reftele. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Reftele så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Reftele så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Reftele så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Reftele. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Reftele har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Reftele

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Reftele har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Reftele. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Reftele du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Reftele kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Reftele om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Reftele. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Reftele som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.


Restaurang Grönpeppar
StorgBirgitta Samuelsson M.E.F
Dye Nygård 1


Lars Carlssons Målerifirma
Kållerstad Klockaregård 1
330 21 Reftele


Lcb Transport & Allservice AB
Ågatan 13
330 21 Reftele


Reftele Handelsträdgård
Storg. 49
330 21 Reftele


Skogens Mur o. Kakel
Kållerstad Gransätra 1
330 21 Reftele


Skogsfors Bruks Fastighets AB
Bruksg.
330 21 Reftele


Skogshäll Fastighetsaktiebolag
Stiftelsen Vallerstads Gård
Ölmestad Månsagård 2
330 21 Reftele


Storhällan Invest AB
0371 - 202 09Ölmestad Fastigheter ABAnnons:

Fastighetsägare i Reftele

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Reftele. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Reftele från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Reftele som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Reftele.

Fastighetsmäklare i Reftele

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Reftele så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Reftele från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Reftele riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Reftele

Reftele är en tätort, tillika stationssamhälle i Gislaveds kommun, kyrkby i Reftele socken, i Jönköpings län. Reftele har en skola som heter Ölmestadskolan där klasser mellan F-9 går. Skolan firade 50 år och högstadiet 20 år, år 2014. Reftele ligger genomkorsas av Halmstadsbanan och länsväg 153.

Yta: 159,86 hektar
Invånare: 1282, år 2010

Här finns mer information om staden Reftele.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.