Fastighetsbolag som har fastigheter i Norrahammar

Annons:
I Norrahammar finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Norrahammar. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Norrahammar. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Norrahammar så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Norrahammar så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Norrahammar så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Norrahammar. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Norrahammar har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Norrahammar

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Norrahammar har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Norrahammar. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Norrahammar du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Norrahammar kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Norrahammar om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Norrahammar. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Norrahammar som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.


Fastighetsbolaget Thorbay AB
Traststigen 3Höggärdets Samfällighetsförening
LillåsavDil AB AB
Kolareg. 26


Byggnadsföreningen Folkets Hus I Norrahammar Upa
Egnahemsv. 4
562 32 Norrahammar


Jönköpings Kommuns Förvaltningsaktiebolag
Rådjursv.
562 30 Norrahammar


Maskinistlokal Slätten Södra
S. Skolg. 4
562 31 NORRAHAMMAR


Norrahammars Kommunala Bostäder, AB
Centrumgången 3
562 32 Norrahammar


Stapoma AB
Ågatan 8
562 32 Norrahammar


Vroom Axamo Hyrkart & Konsult
S. Hökhultsv. 35
562 31 NORRAHAMMAR

Annons:

Fastighetsägare i Norrahammar

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Norrahammar. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Norrahammar från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Norrahammar som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Norrahammar.

Fastighetsmäklare i Norrahammar

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Norrahammar så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Norrahammar från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Norrahammar riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Norrahammar

Norrahammar är en kommundel i Jönköpings kommun vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping, belägen cirka 9 km sydväst om Jönköpings centrum. Ursprungligen ett brukssamhälle, uppväxt kring Norrahammars bruk, är Norrahammar sedan 1970-talet sammanvuxet med Jönköping och utgör den sydvästra delen av tätorten.

Yta:
Invånare: 9150, år 2014

Här finns mer information om staden Norrahammar.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.