Fastighetsbolag som har fastigheter i Nässjö

Annons:
I Nässjö finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Nässjö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Nässjö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Nässjö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Nässjö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Nässjö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Nässjö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Nässjö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Nässjö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Nässjö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Nässjö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Nässjö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Nässjö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Nässjö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Nässjö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Nässjö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.

Andol Bostad AB
Brog. 1 B
571 31 NÄSSJÖ


Auktions & Värderingshuset UNITS AB
Storg. 26 C
571 31 NÄSSJÖ


Bostadsstiftelsen Annebergshus Nässjö Kommun Tekniska Kontoret
0380 - 51 80 00Fastighets AB Stora Torget
Industrig. 44 A
571 38 Nässjö


Kapen Fastigheter AB
Rödjeg. 1 C
571 41 Nässjö


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 38 B
571 32 Nässjö


Nässjö Loket AB
Postg. 5 A
571 31 NÄSSJÖ


Pettersson & Son AB, Fastighetsfirman
Storg. 26 C
571 31 NÄSSJÖ


Pettersson & Son Förvaltnings AB
0380 - 180 30Riksbyggen
Runedalsg. 2 A
571 42 NÄSSJÖ


S M L
Storg. 49
571 32 Nässjö

Annons:

Fastighetsägare i Nässjö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Nässjö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Nässjö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Nässjö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Nässjö.

Fastighetsmäklare i Nässjö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Nässjö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Nässjö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Nässjö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Nässjö

Nässjö är en tätort och centralort i Nässjö kommun i Jönköpings län. Nässjös historia börjar 1864, när beslutet togs att Södra stambanan skulle dras genom orten och sedan dess har staden varit känd som en stor järnvägsknut. Tidigare låg här byarna Åker, Rynneryd vid Runnerydsjön där järnvägsstationen anlades.

Yta: 1 143,66 hektar
Invånare: 16678, år 2010

Här finns mer information om staden Nässjö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.