Fastighetsbolag som har fastigheter i Månsarp

Annons:
I Månsarp finns det 2 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Månsarp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Månsarp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Månsarp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Månsarp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Månsarp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Månsarp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Månsarp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Månsarp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Månsarp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Månsarp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Månsarp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Månsarp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Månsarp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Månsarp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Månsarp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.

Johansson, Stellan
Borisköp 1
562 91 Månsarp


Varland, Lars
Vibov. 6
562 50 MÅNSARP

Annons:

Fastighetsägare i Månsarp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Månsarp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Månsarp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Månsarp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Månsarp.

Fastighetsmäklare i Månsarp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Månsarp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Månsarp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Månsarp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Månsarp

Månsarps socken i Småland ingick i Tveta härad, ingår sedan 1971 i Jönköpings kommun och motsvarar från 2016 Månsarps distrikt i Jönköpings län. Socknens areal är 66,22 kvadratkilometer, varav land 65,60. År 2000 fanns här 4 385 invånare. Tätorten Taberg med kyrkbyn Månsarp och sockenkyrkan Månsarps kyrka ligger i socknen.

Yta: 66 km2
Invånare: 4385, år 2010

Här finns mer information om staden Månsarp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.