Fastighetsbolag som har fastigheter i Malmbäck

Annons:
I Malmbäck finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Malmbäck. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Malmbäck. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Malmbäck så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Malmbäck så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Malmbäck så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Malmbäck. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Malmbäck har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Malmbäck

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Malmbäck har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Malmbäck. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Malmbäck du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Malmbäck kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Malmbäck om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Malmbäck. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Malmbäck som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.


Bo Nässjö AB
S. Hiarum 2Gunnar Nordal AB
SkogsvägenBelen Fastighets AB
PrästgårdsgUtför AB
KorpeboStig Arne Verner Andersson
Davidstorp


Alpenbergs Fastighets AB
N. Hiarum
570 21 MALMBÄCK


Bagarlidens Bostäder, AB
Kyrkog. 13
570 21 MALMBÄCK


Bejo Företagsleasing
Järnvägsg. 2 A
570 21 MALMBÄCK


Kj Hultbergs Fastighets AB
Skogsv. 26
570 21 MALMBÄCK


Malmbäcksbostäder AB
Korpebo 4
570 21 MALMBÄCK


Strömsdals Stolfabrik AB
Hagag. 4
570 21 MALMBÄCK

Annons:

Fastighetsägare i Malmbäck

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Malmbäck. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Malmbäck från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Malmbäck som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Malmbäck.

Fastighetsmäklare i Malmbäck

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Malmbäck så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Malmbäck från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Malmbäck riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Malmbäck

Malmbäck är en tätort, belägen i Nässjö kommun 20 km sydväst om centralorten Nässjö, samt kyrkort i Malmbäcks socken. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö. Ortnamnet (1292: de Malbæc) innehåller sannolikt ordet "mal", grovt grus eller småsten (vid vatten) och "bäck", väl åsyftande den förbiflytande bäcken.

Yta: 145,67 hektar
Invånare: 1031, år 2010

Här finns mer information om staden Malmbäck.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.