Fastighetsbolag som har fastigheter i Lekeryd

Annons:
I Lekeryd finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lekeryd. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lekeryd. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lekeryd så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lekeryd så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lekeryd så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lekeryd. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lekeryd har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lekeryd

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lekeryd har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lekeryd. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lekeryd du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lekeryd kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lekeryd om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lekeryd. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lekeryd som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.


Lekeryds Allservice Ek. För.
Kyrkv. 6Hagmarker Invest AB
Forserumsv. 5Karlsson, Anders Ing
Djuvarps Gård 1Lärken Fastigheter AB
HultserydFastighets AB
Västergårdsv. 24


Anders Sköld Hägghult AB
Hägghult 10
561 95 Lekeryd


Brunnstorp-Vireda Samfäll.Fören
Brunnstorp 1
561 96 LEKERYD


Djuvarp
Djuvarp
561 96 LEKERYD


Fastighets AB Backängen
St. Björkudden 1
561 95 Lekeryd


Fivleryd Byggservice AB
Fivleryd 6
561 95 Lekeryd


Isakssons Fastighet i Lekeryd AB
Södra v. 8
561 96 LEKERYD


Jönköpingsborgen Fastigheter AB
Hultseryd 1
561 96 LEKERYD


Lekeryds Fastighets AB
Fällv. 18
561 96 LEKERYD


Sevefelt Fastighetsförvaltning AB
Brunnstorp 3
561 96 LEKERYD


Svarttorps Maskinstation AB
Svarttorp 3
561 96 LEKERYD

Annons:

Fastighetsägare i Lekeryd

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lekeryd. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lekeryd från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lekeryd som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lekeryd.

Fastighetsmäklare i Lekeryd

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lekeryd så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lekeryd från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lekeryd riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lekeryd

Lekeryd är en tätort och kommundel i Jönköpings kommun i Jönköpings län samt kyrkby i Lekeryds socken. Lekeryd ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. Samhället består av ett antal mindre butiker, en kiosk, en bensinmack, en frisörsalong, en pizzeria, en bilverkstad och Ica Nära "Ohlssons"

Yta: 69,95 hektar
Invånare: 817, år 2010

Här finns mer information om staden Lekeryd.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.