Fastighetsbolag som har fastigheter i Korsberga

Annons:
I Korsberga finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Korsberga. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Korsberga. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Korsberga så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Korsberga så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Korsberga så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Korsberga. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Korsberga har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Korsberga

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Korsberga har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Korsberga. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Korsberga du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Korsberga kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Korsberga om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Korsberga. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Korsberga som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.


Bengtsson, Inge
IdrottsvFastighet Boskvarn 1:40 AB
Solberga-vik 1Trivselhus Mark AB
Holsby Holding AB
Vetlandav. 48Aurora Vetlanda AB
Klackenäs 11Fastighet Norrhult 3:85 AB
Solberga-vik 1


ByggDepån i Småland AB
Industrig. 4
570 10 KORSBERGA


Franke & Söner AB
Hjärtaryd
570 10 KORSBERGA


Korsberga Fastigheter AB
Industrig. 4
570 10 KORSBERGA


Lustigkulle Bostäder AB
Bockaberg 4
570 10 KORSBERGA


Medlövs Bygg & Måleri HB
Industrig. 2
570 10 KORSBERGA


Solingvaj Fastighetsbolag AB
Stockatorps Gård
570 10 KORSBERGA


Vänhems Fastighetsaktiebolag
Vetlandav. 60
570 10 KORSBERGA

Annons:

Fastighetsägare i Korsberga

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Korsberga. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Korsberga från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Korsberga som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Korsberga.

Fastighetsmäklare i Korsberga

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Korsberga så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Korsberga från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Korsberga riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Korsberga

Korsberga är en tätort i Vetlanda kommun i Jönköpings län, kyrkort i Korsberga socken. Korsberga är beläget längs riksväg 31 söder om Vetlanda.

Yta: 118,82 hektar
Invånare: 694, år 2010

Här finns mer information om staden Korsberga.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.