Fastighetsbolag som har fastigheter i Jönköping

Annons:
I Jönköping finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Jönköping. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Jönköping. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Jönköping så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Jönköping så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Jönköping så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Jönköping. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Jönköping har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Jönköping

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Jönköping har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Jönköping. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Jönköping du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Jönköping kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Jönköping om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Jönköping. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Jönköping som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.

Brandtornet AB
Oxtorgsg. 3
553 17 Jönköping


Bygginvest AB, Jönköpings
Kämpev. 31
553 02 Jönköping


Bygus Fastigheter AB
Johan Höckerts v. 3
554 48 JÖNKÖPING


CA Fastigheter AB
Brunnsg. 20
553 17 Jönköping


Fastigheterna Nötskrikan 4 & 7
Mäster Gudmunds v. 7 A
553 11 Jönköping


Fastighets AB Eric Ekblad
Borgmästargränd 1
553 20 Jönköping


Gula Villan Kontors-/studenthotell
Tomtebog. 2
553 13 Jönköping


Högskolefastigheter I Jönköping AB
Gjuterig. 3 B
553 18 JÖNKÖPING


Inspecta
Bultv. 5
553 02 Jönköping


Jönköping Airport Fastighets AB
Jönköping Airport
555 93 Jönköping


M2 Gruppen
Jönköping
553 24 Jönköping


Riksbyggen
Barnarpsg. 39 F
553 33 Jönköping


SkandiaMäklarna
V. Storg. 23
553 15 Jönköping


Skånegårdar AB
Huskvarnav. 80
554 54 Jönköping


Tosito Invest AB
Parkg. 2
553 15 Jönköping


VätterHem Bostads AB
Klosterg. 10
553 17 Jönköping


Willhem Jönköping
Pilg. 12
553 18 JÖNKÖPING

Annons:

Fastighetsägare i Jönköping

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Jönköping. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Jönköping från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Jönköping som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Jönköping.

Fastighetsmäklare i Jönköping

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Jönköping så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Jönköping från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Jönköping riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Jönköping

Jönköping är en tätort i norra Smålands inland samt centralort i Jönköpings kommun och residensstad för Jönköpings län. Jönköping är Sveriges tionde största tätort med 89396 av kommunens 133136 invånare. Det finns många stora företag i Jönköping, bland annat har Husqvarna AB huvudkontor i Jönköping.

Yta: 4 482,04 hektar
Invånare: 89396, år 2010

Här finns mer information om staden Jönköping.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.