Fastighetsbolag som har fastigheter i Horda

Annons:
I Horda finns det 1 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Horda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Horda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Horda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Horda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Horda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Horda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Horda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Horda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Horda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Horda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Horda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Horda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Horda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Horda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Horda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.

Horda Vägförening
Sölarydsv. 41
330 18 HORDA

Annons:

Fastighetsägare i Horda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Horda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Horda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Horda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Horda.

Fastighetsmäklare i Horda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Horda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Horda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Horda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Horda

Horda är en tätort i södra delen av Värnamo kommun i Jönköpings län. Orten har en historia som stationssamhälle längs banan Alvesta-Göteborg. På orten finns två gummifabriker, Horda Gummi och Horda Pack, samt Essell-produkter, ett specialföretag inom industridetaljer. Ortens huvudnäring var i många år vårdhem (Tallebo, Majgården, Furulund).

Yta: 68,69 hektar
Invånare: 377, år 2010

Här finns mer information om staden Horda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.