Fastighetsbolag som har fastigheter i Holsbybrunn

Annons:
I Holsbybrunn finns det 2 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Holsbybrunn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Holsbybrunn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Holsbybrunn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Holsbybrunn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Holsbybrunn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Holsbybrunn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Holsbybrunn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Holsbybrunn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Holsbybrunn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Holsbybrunn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Holsbybrunn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Holsbybrunn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Holsbybrunn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Holsbybrunn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Holsbybrunn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.

Aquajet Systems Holding AB
Brunnsv. 15
570 15 Holsbybrunn


Mats El & Industriservice
Kursv. 9
570 15 Holsbybrunn

Annons:

Fastighetsägare i Holsbybrunn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Holsbybrunn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Holsbybrunn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Holsbybrunn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Holsbybrunn.

Fastighetsmäklare i Holsbybrunn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Holsbybrunn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Holsbybrunn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Holsbybrunn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Holsbybrunn

Holsbybrunn är en tätort i Vetlanda kommun i Jönköpings län, belägen 8 km öster om Vetlanda. I samhället finns en grundskola för årskurs 1-6, Ädelfors folkhögskola samt Bibelskolan Fackelbärarna.

Yta: 110,43 hektar
Invånare: 729, år 2010

Här finns mer information om staden Holsbybrunn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.