Fastighetsbolag som har fastigheter i Hok

Annons:
I Hok finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hok. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hok. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hok så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hok så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hok så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hok. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hok har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hok

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hok har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hok. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hok du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hok kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hok om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hok. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hok som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.


AB Manor
Hooks


Isakssons I Hok AB
Jägareg. 4
560 13 HOK


Svenarums Församlingskrets av SAM
Svenarum Eriksro
560 13 HOK

Annons:

Fastighetsägare i Hok

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hok. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hok från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hok som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hok.

Fastighetsmäklare i Hok

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hok så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hok från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hok riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hok

Hok (äldre stavning Hook) är en tätort i Vaggeryds kommun i Jönköpings län. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö. Viktiga industrier är Linto, Vida och Isakssons.

Yta: 86,11 hektar
Invånare: 637, år 2010

Här finns mer information om staden Hok.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.