Fastighetsbolag som har fastigheter i Gränna

Annons:
I Gränna finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Gränna. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Gränna. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Gränna så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Gränna så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Gränna så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Gränna. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Gränna har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Gränna

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Gränna har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Gränna. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Gränna du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Gränna kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Gränna om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Gränna. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Gränna som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.


Rosentornet AB
BrahegFranssons Fastighetsförvaltning KB
N. Boarpsv. 2Grännahus AB
Sjög. 72 ASvensk Fastighetsförmedling
BrahegMejak HB
Ödeshögsv. 30 BThörns Handels & Förvaltnings AB
Simonsgårdsgränd 4Gränna Eltjänst AB
Skiftesv


Grankärrs Fritids AB
Grankärr
GRÄNNA


Gränna Fastighetstjänst AB
Bohult
563 91 GRÄNNA


Jacobsens Bygg AB, Gunnar
Sörgårdsv. 20
563 93 GRÄNNA


Landån 8 Gränna AB
Östergränd 3
563 91 GRÄNNA


MELAB Elinstallationer
Alboga 5
563 93 GRÄNNA


Nedre Stenhagen I Gränna
Hamnv. 3
563 31 GRÄNNA


Romans Fastigheter AB
Braheg. 35
563 32 Gränna


Romans Fastigheter Utveckling AB
Braheg. 35 B
563 32 Gränna


Åkerö Hotell AB
Vättersmålen 15
563 93 GRÄNNA


Ölmstad Handelskonsult
Ölmstad Storegård
563 93 GRÄNNA

Annons:

Fastighetsägare i Gränna

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Gränna. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Gränna från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Gränna som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Gränna.

Fastighetsmäklare i Gränna

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Gränna så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Gränna från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Gränna riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Gränna

Gränna är en tätort i norra delen av Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen vid Vätterns östra strand mittemot Visingsö. År 1942 grundades RIFA AB (Radioindustrins fabrikaktiebolag) på orten av bland andra ASEA för att säkra tillverkningen av kondensatorer i Sverige under andra världskriget

Yta: 152,27 hektar
Invånare: 2553, år 2010

Här finns mer information om staden Gränna.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.