Fastighetsbolag som har fastigheter i Flisby

Annons:
I Flisby finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Flisby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Flisby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Flisby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Flisby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Flisby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Flisby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Flisby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Flisby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Flisby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Flisby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Flisby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Flisby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Flisby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Flisby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Flisby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.


Naskarp Fastighetsförvaltning AB
Odeng. 32 G


Bra Fastigheter Nässjö AB
Mjölarp 1 N
578 95 FLISBY


Flisby Fastighet AB
Syredav. 14
578 75 FLISBY


Påkra KB
Kårarp
578 95 FLISBY

Annons:

Fastighetsägare i Flisby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Flisby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Flisby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Flisby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Flisby.

Fastighetsmäklare i Flisby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Flisby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Flisby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Flisby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Flisby

Flisby är en tätort i Nässjö kommun i Jönköpings län, kyrkort i Flisby socken med 215 invånare år 2005. Aktiva föreningar i Flisby är Flisby Amatörerna , Flisby Samhällsförening, Flisby Bygdegårdsförening mfl.

Yta: 74,83 hektar
Invånare: 201, år 2010

Här finns mer information om staden Flisby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.