Fastighetsbolag som har fastigheter i Eksjö

Annons:
I Eksjö finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Eksjö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Eksjö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Eksjö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Eksjö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Eksjö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Eksjö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Eksjö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Eksjö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Eksjö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Eksjö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Eksjö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Eksjö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Eksjö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Eksjö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Eksjö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.

Am Lindströms Fastigheter AB
Björnshult 4
575 95 EKSJÖ


Borgen AB
Breviksv. 55 A
575 96 Eksjö


Connys Bygg & Takservice AB
Teleg. 3
575 36 Eksjö


Eksjöbostäder AB
Österlångg. 16
575 31 EKSJÖ


Eksjöhus AB
Industrig. 1
575 23 Eksjö


Fastighetsbyrån Swedbank
S. Storg. 5
575 31 EKSJÖ


JH Måleri AB
Trädgårdsg. 1
575 35 EKSJÖ


Mäklartjänst AB
Jungfrug. 13
575 31 EKSJÖ


TB & LE AB
Förrådsg. 2
575 36 Eksjö

Annons:

Fastighetsägare i Eksjö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Eksjö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Eksjö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Eksjö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Eksjö.

Fastighetsmäklare i Eksjö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Eksjö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Eksjö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Eksjö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Eksjö

Eksjö är en tätort i Småland och centralort i Eksjö kommun, Jönköpings län. Staden har sedan lång tid tillbaka inhyst inrättningar såsom lasarett, tingsrätt och militär. Eksjö finns omnämnd som tingsplats redan på 1300-talet, på den tiden kallades platsen för "Ekesiö".

Yta: 833,89 hektar
Invånare: 9701, år 2010

Här finns mer information om staden Eksjö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.