Fastighetsbolag som har fastigheter i Bruzaholm

Annons:
I Bruzaholm finns det 1 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bruzaholm. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bruzaholm. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bruzaholm så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bruzaholm så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bruzaholm så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bruzaholm. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bruzaholm har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bruzaholm

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bruzaholm har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bruzaholm. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bruzaholm du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bruzaholm kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bruzaholm om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bruzaholm. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bruzaholm som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.

Olsbergs Gjuteri AB
Eksjöv. 48
570 34 BRUZAHOLM

Annons:

Fastighetsägare i Bruzaholm

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bruzaholm. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bruzaholm från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bruzaholm som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bruzaholm.

Fastighetsmäklare i Bruzaholm

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bruzaholm så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bruzaholm från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bruzaholm riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bruzaholm

Bruzaholm är en tätort i Eksjö kommun i Jönköpings län belägen vid Bruzaån i Ingatorps socken. Bruzaholms Bruk startades redan på 1600-talet som en liten hammarsmedja. Bruket levererar än i dag gjutgods till olika delar av den svenska och utländska industrin. En produkt som tillverkats i Bruzaholm i många år är den bruzaholmska vädurspumpen.

Yta: 63,82 hektar
Invånare: 250, år 2010

Här finns mer information om staden Bruzaholm.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.