Fastighetsbolag som har fastigheter i Bredaryd

Annons:
I Bredaryd finns det 19 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bredaryd. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bredaryd. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bredaryd så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bredaryd så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bredaryd så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bredaryd. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bredaryd har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bredaryd

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bredaryd har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bredaryd. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bredaryd du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bredaryd kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bredaryd om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bredaryd. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bredaryd som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.


Stefan och Carina Söderlund
EskilstorpHagadahls Industri AB
LannaIvars I Lanna
Kulltorpsv. 81Camlyne AB
Albanov. 11Wire Consulting Bredaryd AB
LundavRosegarden Fastigheter AB
StorgJemani AB
Industriv. 16


Anders Davidsson
Lillaryd SÖDRA 2
330 10 Bredaryd


Bergadals Såg HB
Bredaryd Bergadal
330 10 Bredaryd


Bredaryds v. förening
Havrida Mellangården 1
330 10 Bredaryd


Bt.Kök AB
Lundav. 56
330 10 Bredaryd


Connex System AB
Tallberga
330 10 Bredaryd


HB Iss Import
Parkv. 49
330 10 Bredaryd


Hillertz AB, Anders
Stengårdsv. 1
330 10 Bredaryd


Jenic Fastighet AB
Industriv. 16
330 10 Bredaryd


Kunila Fastigheter AB
Storg. 12
330 10 Bredaryd


Näringsfastigheter I Bredaryd AB
Västra v.
330 10 Bredaryd


Ulfix AB
Hamra Björsebo
330 10 Bredaryd


Ås Klockaregård 4:2
Ås Skogsholm
330 10 Bredaryd

Annons:

Fastighetsägare i Bredaryd

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bredaryd. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bredaryd från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bredaryd som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bredaryd.

Fastighetsmäklare i Bredaryd

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bredaryd så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bredaryd från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bredaryd riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bredaryd

Bredaryd är en tätort i Värnamo kommun, kyrkby i Bredaryds socken, i Jönköpings län. Orten ligger vid Länsväg 152 och länsväg 153 samt vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö, tidigare en del av Halmstad-Nässjö Järnvägar. Bredaryd har en fotbollsklubb, Bredaryds IK, och en orienterings- och skidklubb.

Yta: 198,85 hektar
Invånare: 1466, år 2010

Här finns mer information om staden Bredaryd.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.