Fastighetsbolag som har fastigheter i Bor

Annons:
I Bor finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bor. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bor. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bor så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bor så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bor så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bor. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bor har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bor

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bor har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bor. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bor du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bor kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bor om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bor. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bor som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.


Kypa Förvaltning AB
Bråkningsv. 10


Bautastenen Fastighetsförvaltning AB
Skogsv. 1
330 15 BOR


Bors Vägförening
Vallv. 16
330 15 BOR


Bygga Fastigheter I Värnamo AB
Kvaderv. 3
330 15 BOR


Smeden I Bor Fastighets AB
Fabriksv. 6
330 15 BOR

Annons:

Fastighetsägare i Bor

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bor. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bor från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bor som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bor.

Fastighetsmäklare i Bor

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bor så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bor från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bor riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bor

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånare: 1256, år 2010

Här finns mer information om staden Bor.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.