Fastighetsbolag som har fastigheter i Bodafors

Annons:
I Bodafors finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bodafors. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bodafors. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bodafors så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bodafors så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bodafors så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bodafors. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bodafors har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jönköping.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bodafors

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bodafors har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bodafors. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bodafors du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bodafors kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bodafors om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bodafors. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bodafors som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jönköping.


J C H Fastighetsaktiebolag
SnickaregEruts AB
ängsgNässjö Björnaholmen
BjörnaholmenRönngatan Fastighets KB
Rönng. 12Petersson, Stellan Jan
Nyholm 2


(Alhem) Anders Ingemarsson
Jönköpingsv. 7
571 62 BODAFORS


Beto Fastigheter & Service AB
Fabriksg. 20
571 62 BODAFORS


Bodafors Antikvariat
Eksjöv. 21
571 62 BODAFORS


Bäck Jörgensen Fastigheter Nässjö AB
Ulfstorp 8
571 63 Bodafors


Emåns Ekomuseum
Dammg. 15
571 62 BODAFORS


Sveca Invest AB
Sandsjöv. 26 B
571 61 Bodafors

Annons:

Fastighetsägare i Bodafors

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bodafors. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bodafors från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bodafors som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bodafors.

Fastighetsmäklare i Bodafors

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bodafors så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bodafors från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bodafors riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bodafors

Bodafors är en tätort i Nässjö kommun, Jönköpings län. Bodafors är beläget vid Södra stambanan på Småländska höglandet. Samhället grundades i och med Södra stambanans dragning genom den Sandsjö socken 1864.

Yta: 253,96 hektar
Invånare: 1886, år 2010

Här finns mer information om staden Bodafors.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.