Fastighetsbolag som har fastigheter i Vemdalen

Annons:
I Vemdalen finns det 22 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vemdalen. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vemdalen. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vemdalen så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vemdalen så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vemdalen så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vemdalen. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vemdalen har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vemdalen

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vemdalen har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vemdalen. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vemdalen du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vemdalen kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vemdalen om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vemdalen. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vemdalen som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Vemdalsskalets Vägförening
Östgärdeg. 18 BVemdalens Plustjänster
MovVema Handel AB
Centrumg. 20Storhogna Västra Miljö Samfällighetsförening
Östgärdeg. 18 BMal:S Restaurang AB
Storgårdsg. 2Åtgårdens Fastighetsservice
CentrumgERA Din Mäklare Vemdalen
CentrumgOlia Consulting
JutbackenLöfgren, Lars
Framstug. 15


Björnrike Samfällighetsförening
Östgärdeg. 18 B
840 92 VEMDALEN


Björnvallens Samfällighetsförening
Östgärdeg. 18
840 92 VEMDALEN


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Terassvägen 2
840 92 VEMDALEN


Mäklarhuset I Vemdalen AB
Vemdalsskalet
840 92 VEMDALEN


Ripfjällets Samfällighetsförening
Skalfjällsvägen 15
840 92 VEMDALEN


Skalspasset Linbana AB
Landsv. 58
840 92 VEMDALEN


Stockåvallens Samfällighetsförening
Vemdalsskalet Björnstigen 20
840 92 VEMDALEN


Storhogna Vägförening
Östgärdeg. 18 B
840 92 VEMDALEN


Sörvemåns Vägsamfällighetsförening
Fjällv. 35
840 92 VEMDALEN


Tälje-Näsets Vägsamfällighet
Östgärdeg. 18 B
840 92 VEMDALEN


Vema Invest AB
Centrumg. 20
840 92 VEMDALEN


Vemdalsfastigheter AB
Vemdalsskalet Nya Landsv. 40
840 92 VEMDALEN


Örndalen Exploatering AB
Centrumg. 12
840 92 VEMDALEN

Annons:

Fastighetsägare i Vemdalen

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vemdalen. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vemdalen från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vemdalen som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vemdalen.

Fastighetsmäklare i Vemdalen

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vemdalen så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vemdalen från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vemdalen riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vemdalen

Vemdalen är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Vemdalens socken. Det finns två populära skidorter i närheten av Vemdalens ort; Vemdalsskalet och Björnrike. De marknadsförs som en gemensam skiddestination (inklusive Klövsjö/Storhogna ett par mil bort).

Yta: 318,58 hektar
Invånare: 542, år 2010

Här finns mer information om staden Vemdalen.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.