Fastighetsbolag som har fastigheter i Undersåker

Annons:
I Undersåker finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Undersåker. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Undersåker. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Undersåker så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Undersåker så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Undersåker så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Undersåker. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Undersåker har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Undersåker

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Undersåker har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Undersåker. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Undersåker du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Undersåker kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Undersåker om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Undersåker. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Undersåker som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Ottsjö Lift AB
OttsjöStamgärde Förvaltning AB
RådjursstigenÅre Lanthandel AB
ByvStjärnservice i Åre AB
Kläppen


Anjatha AB
Sönnestvallen 400
830 10 UNDERSÅKER


Björnberget Fastighetsförvaltning AB
Edsåsdalen 780
830 10 UNDERSÅKER


Edsåsdalens Tomtutveckling HB
Edsåsdalen 664
830 10 UNDERSÅKER


Gräpplingens Samfällighetsförening
Edsåsdalen 1710
UNDERSÅKER


Gårdshuset AB
Byv. 76
830 10 UNDERSÅKER


Henåvägens Samfällighetsförening
Edsåsen 1533
UNDERSÅKER


Hissjöns Samfällighetsförening
Brattland 150
830 10 UNDERSÅKER


Ottsjö Fjällby
Ottsjö Högåsv. 35
830 10 UNDERSÅKER


Ottsjö Mark och Bygg AB
Ottsjö
830 10 UNDERSÅKER


Richardsson I Undersåker, AB
Byv. 42
830 10 UNDERSÅKER


Romohöjdens Samfällighetsförening
Oppgården 225
830 10 UNDERSÅKER


Tottbyn Fastighet och Allservice
Stamgärde 151
830 10 UNDERSÅKER


Trostebackens Samfällighetsförening
Frostebacken 140
830 10 UNDERSÅKER


Åre Byggpro AB
Romo 461
830 10 UNDERSÅKER

Annons:

Fastighetsägare i Undersåker

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Undersåker. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Undersåker från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Undersåker som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Undersåker.

Fastighetsmäklare i Undersåker

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Undersåker så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Undersåker från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Undersåker riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Undersåker

Undersåker, är en tätort i Åre kommun, Jämtland och kyrkbyn i Undersåkers socken. Orten ligger cirka 80 km väster om Östersund, är långsträckt i öst-västlig riktning och består av en östlig del med Undersåkers kyrka

Yta: 80,69 hektar
Invånare: 438, år 2010

Här finns mer information om staden Undersåker.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.