Fastighetsbolag som har fastigheter i Trångsviken

Annons:
I Trångsviken finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Trångsviken. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Trångsviken. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Trångsviken så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Trångsviken så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Trångsviken så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Trångsviken. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Trångsviken har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Trångsviken

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Trångsviken har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Trångsviken. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Trångsviken du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Trångsviken kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Trångsviken om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Trångsviken. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Trångsviken som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Paulssons i Trångsviken Fastighet AB
MoviksvTrångsviksbolaget AB
MoviksvRemove Klotter och Skadesanering I Norrland AB
NybyggarvStellet, HB
Byv


Antimen AB
Rönningsberg 1340
TRÅNGSVIKEN


Mo Norra Samfällighetsförening
Mo 1895
TRÅNGSVIKEN


Rebell Stängsel
Ubyn 135
830 47 TRÅNGSVIKEN


Remove Fastigheter I Norrland AB
Nybyggarv. 12
830 47 TRÅNGSVIKEN


Österåns Samfällighetsförening
Hållbacken 196
830 47 TRÅNGSVIKEN

Annons:

Fastighetsägare i Trångsviken

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Trångsviken. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Trångsviken från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Trångsviken som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Trångsviken.

Fastighetsmäklare i Trångsviken

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Trångsviken så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Trångsviken från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Trångsviken riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Trångsviken

Trångsviken, tätort i Krokoms kommun, Jämtlands län. Trångsviken är beläget vid E14, 4 mil från Östersund, invid Storsjöns strand. Trångsviken började bebyggas i slutet av 1800-talet i samband med att järnvägen mellan Östersund och Trondheim byggdes.

Yta: 64,27 hektar
Invånare: 288, år 2010

Här finns mer information om staden Trångsviken.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.