Fastighetsbolag som har fastigheter i Svenstavik

Annons:
I Svenstavik finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Svenstavik. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Svenstavik. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Svenstavik så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Svenstavik så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Svenstavik så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Svenstavik. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Svenstavik har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Svenstavik

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Svenstavik har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Svenstavik. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Svenstavik du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Svenstavik kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Svenstavik om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Svenstavik. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Svenstavik som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Åsarna Utveckling Ek. För.
StationsvVigge Macken AB
KvissleSkobutiken Svenstavik
RingvHotell & Restaurang Sydjemten
Centrumv


BERG SKANDERÅSEN 1:84 AB
Skanderåsen
840 40 Svenstavik


Bergs Hyreshus AB
Lillhallv. 9
840 40 Svenstavik


Bergs Hyreshus AB
Lillhallv. 9
840 40 Svenstavik


Bergvikens Samfällighetsförening
Ängesv. 26
840 40 Svenstavik


Blomqvist, Erik
Skansv. 10
840 40 Svenstavik


Dalåsens Samfällighetsförening
Dalåsen 3592
Svenstavik


Jörgen Ivansson Åkeri
Vigge 563
840 40 Svenstavik


Kövra City, Olssons AB
Vattviken 747
840 40 Svenstavik


Losjövägarnas Vägsamf
Bergsviken 384
840 40 Svenstavik


Meraskog I Jämtland Förvaltning AB
Stationsv. 7
840 40 Svenstavik


Mo-Lillbörtnan, Vägsamfällighet
Kvissle 411
840 40 Svenstavik


Mötesplats Oviken AB
Lillhallv. 9
840 40 Svenstavik


Nordros Fastigheter I Svenstavik AB
Stationsv. 9
840 40 Svenstavik


Olhermans
Sandnäset 711
840 40 Svenstavik


Svenstaviks Vägförening
Stationsv. 7
840 40 Svenstavik


Wangensten Fisk AB
Hoverberg 458
840 40 Svenstavik


Åsarna Fastighets AB
Stationsv. 7
840 40 Svenstavik

Annons:

Fastighetsägare i Svenstavik

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Svenstavik. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Svenstavik från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Svenstavik som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Svenstavik.

Fastighetsmäklare i Svenstavik

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Svenstavik så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Svenstavik från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Svenstavik riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Svenstavik

Svenstavik är en tätort och centralort i Bergs kommun i södra Jämtland. Svenstavik ligger i Bergs socken och kom till först efter att Inlandsbanan drogs genom trakten på 1910-talet.

Yta: 150,68 hektar
Invånare: 1004, år 2010

Här finns mer information om staden Svenstavik.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.