Fastighetsbolag som har fastigheter i Stugun

Annons:
I Stugun finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Stugun. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Stugun. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Stugun så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Stugun så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Stugun så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Stugun. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Stugun har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Stugun

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Stugun har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Stugun. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Stugun du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Stugun kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Stugun om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Stugun. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Stugun som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Prästskogens Samfällighetsförening
GjurdsÖverammers Folkets Hus Förening
Överammer 159B & S Industrifastigheter HB
ärkebiskopJontes
Näverede 108Fastighetsbolaget Kjell Bolin AB
MårdsjönStrandbergs Consulting AB
Borgvattnet 719Strömsnäs Allservice
Strömsnäs 119Stugubyns Vägförening
Oppstuv. 17Bygg & Fastighetsservice, Näslund AB
Svartbäcken 102


Allservice i Östersund AB
Svartbäcken 102
830 76 Stugun


Db Radikal Film AB
Mårdsjön 511
830 76 Stugun


Engström Bygg AB, A.
Västanbäck 101
830 76 Stugun


Mårdsjöns Södra Samfällighetsförening
Skyttmons Skifteslags Samfällighetsförening
Skyttmon 117
830 76 Stugun


Strandvägens Samfällighetsförening
Höglunda 311
830 76 Stugun


Säterbodarnas Vägsamfällighetsförening
Höglunda 311
830 76 Stugun


Wiklunds Fastigheter I Höglunda HB
Bomsund 429
830 76 Stugun

Annons:

Fastighetsägare i Stugun

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Stugun. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Stugun från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Stugun som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Stugun.

Fastighetsmäklare i Stugun

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Stugun så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Stugun från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Stugun riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Stugun

Stugun är en tätort i Ragunda kommun och kyrkbyn i Stuguns socken Jämtlands län, belägen vid Indalsälven cirka 5 mil öster om Östersund. Stugun ligger mellan älvens strand och Stugubergets lodräta vägg, just där riksväg 87 mellan Östersund och Sollefteå korsar älven.

Yta: 124,09 hektar
Invånare: 659, år 2010

Här finns mer information om staden Stugun.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.