Fastighetsbolag som har fastigheter i Strömsund

Annons:
I Strömsund finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Strömsund. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Strömsund. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Strömsund så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Strömsund så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Strömsund så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Strömsund. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Strömsund har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Strömsund

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Strömsund har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Strömsund. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Strömsund du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Strömsund kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Strömsund om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Strömsund. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Strömsund som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.

Akelius Fastigheter I Haninge AB
Objekt 8201
833 84 STRÖMSUND


Einar Roos Förvaltning AB
Näsviken 100
833 92 Strömsund


Jbek Fastigheter AB
Alanäsv. 15
833 34 Strömsund


Monen Fastigheter, AB
070 - 518 98 98Mäklarfirman
Sved 220
833 94 Strömsund


Ommapo Förvaltning AB
Vilohemsg. 1
833 31 STRÖMSUND

Annons:

Fastighetsägare i Strömsund

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Strömsund. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Strömsund från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Strömsund som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Strömsund.

Fastighetsmäklare i Strömsund

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Strömsund så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Strömsund från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Strömsund riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Strömsund

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånare: 3589, år 2010

Här finns mer information om staden Strömsund.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.