Fastighetsbolag som har fastigheter i Rossön

Annons:
I Rossön finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Rossön. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Rossön. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Rossön så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Rossön så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Rossön så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Rossön. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Rossön har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Rossön

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Rossön har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Rossön. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Rossön du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Rossön kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Rossön om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Rossön. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Rossön som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Näsets Samfällighetsförening
Näset 2075


Bodum-Näsets Samfällighetsförening
Näset 127
880 51 Rossön


Centrumköp
Kulv. 26
880 51 Rossön


Lecmec
Kulv. 13
880 51 Rossön


Lundgrens Skrot
Älgön 215
880 51 Rossön

Annons:

Fastighetsägare i Rossön

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Rossön. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Rossön från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Rossön som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Rossön.

Fastighetsmäklare i Rossön

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Rossön så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Rossön från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Rossön riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Rossön

Rossön är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Bodums socken belägen cirka 45 km öster om Strömsund. Länsväg 346 går genom orten, som ligger invid Bodumsjön som ingår i Fjällsjöälvens vattensystem. Orten ligger i Ångermanland, och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 153,53 hektar
Invånare: 352, år 2010

Här finns mer information om staden Rossön.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.