Fastighetsbolag som har fastigheter i Oviken

Annons:
I Oviken finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Oviken. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Oviken. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Oviken så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Oviken så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Oviken så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Oviken. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Oviken har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Oviken

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Oviken har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Oviken. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Oviken du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Oviken kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Oviken om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Oviken. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Oviken som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.


Myssjönäsets Byggnadsförening
ångronMyre Samfällighetsförening
Myrstigen 32Klockarbackens Samfällighetsförening
Hällne 254Gåxåsen-Västeråsens Samfällighetsförening
Gåxåsen 730Kyrkbygdens Samfällighetsförening
SkolvTosåsens Bysamfällighet
Tosåsen 3398Kövra Bys Vatten- och Avloppsanläggn Samfällighetsförening
Kövra 363John Sören Olsson Mef
älven


Br. Martinsson HB
Myrviksv. 43
830 24 OVIKEN


Grus Ove AB
Borgvik 811
830 24 OVIKEN


Henrik Och Sven-Olof Fastigheter AB
Borgvik 811
830 24 OVIKEN


Häggsågens Samfällighetsförening
Österåsen 1220
830 24 OVIKEN


Kämpedal Entreprenad AB
Gräftåv. 5 A
830 24 OVIKEN


Nordkalotts Första Samfällighetsförening
Oviken Fastigheter AB
Edet 323
830 24 OVIKEN


Västnårvägens Samfällighetsförening
Västnår 571
830 24 OVIKEN

Annons:

Fastighetsägare i Oviken

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Oviken. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Oviken från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Oviken som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Oviken.

Fastighetsmäklare i Oviken

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Oviken så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Oviken från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Oviken riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Oviken

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånare: 143, år 2010

Här finns mer information om staden Oviken.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.