Fastighetsbolag som har fastigheter i Östersund

Annons:
I Östersund finns det 20 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Östersund. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Östersund. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Östersund så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Östersund så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Östersund så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Östersund. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Östersund har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Jämtland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Östersund

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Östersund har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Östersund. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Östersund du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Östersund kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Östersund om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Östersund. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Östersund som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Jämtland.

A4 Campus AB
Studentplan 2
831 40 ÖSTERSUND


Fastighetsbyrån
Samuel Permans g. 9
831 31 ÖSTERSUND


Fastighetsekonomi Michael Adamsson AB
Prästg. 31 B
831 31 ÖSTERSUND


Gt Bostäder AB
Stuguv. 30
831 36 östersund


Husanalys Mitt
Linnég. 16
831 37 ÖSTERSUND


Inspecta
Köpmang. 29
831 30 östersund


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Stortorget 3 C
831 30 östersund


Mäklarhuset
Storg. 34
831 30 östersund


Oktopal AB
Samuel Permans g. 2
831 30 östersund


Peab
Armégränd 4
831 32 östersund


Persson Invest Fastigheter
Fagerbacken 55
831 48 ÖSTERSUND


Riksbyggen
Postgränd 8 A
831 30 östersund


Skandiamäklarna i Östersund
Köpmang. 34
831 30 östersund


Statens fastighetsverk - SFV
Köpmang. 22 A
831 30 östersund


Storsjö Förvaltning AB
Thoméegränd 9
831 33 ÖSTERSUND


Storsjöhus Fastigheter AB
Prästg. 65
831 26 ÖSTERSUND


Svensk Fastighetsförmedling
Prästg. 25
831 31 ÖSTERSUND


Värderingsinstitutet i Jämtland AB
Thoméegränd 16
831 34 östersund


Wikstrands Fastigheter
Tullg. 15
831 34 östersund


Östersundshem AB
Rådhusg. 29
831 35 ÖSTERSUND

Annons:

Fastighetsägare i Östersund

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Östersund. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Östersund från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Östersund som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Östersund.

Fastighetsmäklare i Östersund

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Östersund så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Östersund från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Östersund riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Östersund

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånare: 44327, år 2010

Här finns mer information om staden Östersund.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.